Dacă aţi vrut să intraţi în politică, crezând că aveţi ceva de oferit, atunci era cazul să nu treacă prea mult timp până când lumea întreagă, Iaşul în special, să vă cunoască proiectele pe care intenţionaţi să le puneţi în aplicare.

Dacă aţi vrut ca alegătorii din Iaşi să aibă mai multă încredere în voi, decât în partidele existente, ar fi fost bine să vă comportaţi altfel decât o fac destui dintre cei pe care-i vedem zilnic la televizor. Acuzaţii nefondate, reproşuri fără rost şi creionarea unor scenarii ieftine în care voi sunteţi  victime- am mai văzut.

Dacă aţi vrut să vă creadă lumea că intenţionaţi să faceţi o altfel de politică nu aţi mai vorbi şi voi, ca destui dintre cei care au încălcat legea în ţara aceasta despre  „justiţia nedreaptă”.  Am înţeles raţionamentul vostru – justiţia din România e dreaptă doar când îi prinde cu ocaua mică pe politicieni, când însă o decizie a unei instanţe nu corespunde aşteptărilor  voastre, actul de justiţie nu mai este unul corect.

Dacă aţi vrut să fiţi priviţi cu respect şi ca nişte competitori serioşi dar mai ales oneşti nu aţi mai purta discuţii pe la colţuri cu lideri ai unor formaţiuni politice adverse nouă şi nici cu unii reprezentanţi ai presei, care nu mai precupeţesc nici un efort pentru a juca cartea deontologiei profesionale, când partizanatul lor cu voi e limpede precum cristalul.

Dacă aţi fi vrut să vă tratăm cu respect, atunci ar fi fost bine să înţelegeţi că în clipa în care folosiţi expresii precum găşti şi altele din acelaşi registru la adresa noastră, a liberalilor, nu doar că rupeţi orice punte de comunicare viitoare, atât de necesară pentru binele acestui oraş, dar ignoraţi şi o altă realitate şi anume aceea că suntem destui cei care facem astăzi politică în numele P.N.L., care dormim liniştiţi noaptea şi asta pentru că ne-am făcut treaba acolo unde am exercitat o funcţie publică şi mai ales, nu am furat.

În condiţiile în care nimic din toate cele semnalate nu s-au întâmplat, cred că haina pe care încercaţi s-o purtaţi şi anume aceea a oamenilor oneşti, care vor să facă o altfel de politică vă va fi în curând tot mai strâmtă, iar cei interesaţi de viaţa politică ieşeană vor  descoperi adevăratele voastre intenţii.